Élet Öröm - Bőrápoló kókuszolaj

2 hét múlva 10 évet letagadhatsz majd!

Talán a te konyhádban is ott lapul az a csodaszer, ami üdévé és fiatalossá varázsolja az arcodat. Sőt! Még a visszér kezelésében is hasznát veheted.

A kókuszolaj rendkívül egészséges a sütésben-főzésben, de a szépségápolásban és a gyógyításban is hasznát veheted.  Ím néhány nyomós érv a kókuszolaj mellett.

Gyors bőrápolásra

Ha minden nap lefekvés előtt vékonyan felkened a megtisztított arcodra, mélyen behatolva a bőrbe rugalmassá, élettel telivé teszi azt.

Mézzel keverve kiváló cellulit elleni krém

A narancsbőr sok nő életét megkeseríti. Szerencsére van egy nagyon egyszerű recept rá. Keverj össze egyenlő arányban kókuszolajat és mézet, masszírozd be az érintett területbe lefekvés előtt, és néhány héttel a kezelés elkezdése után nyoma sem lesz a kellemetlen bőrproblémának.

Körömbőr lágyítására

Masszírozd a száraz, berepedezett körömágyba, meglátod, csodát tesz.

Visszérre

A visszerek, igazán jól reagálnak a kókuszolajas masszázsra. A tanulmányok szerint kiváló módszer a kókuszolajas masszázs erre a problémára.

Száraz kézre

Ugyanígy nagyon hatásos a száraz kézfej kezelésében.

Vegyszermentes borotvakrém

A hónalj és a lábak borotválásához használt krémek sok vegyi anyagot tartalmaznak, és drágák. Használj kókuszolajat borotvahab helyett.  Olcsóbb, természetes, és egyben a hidratáló krémet is kiáltja, amivel borotválás után kennéd be a lábadat.

Lágyítja és védi a szempillát

Ha kókuszolajjal kened be a szempilláidat lefekvés előtt (különösen, ha napközben szempillaspirált használsz), néhány alkalom után visszanyeri erősségét, természetes ívét, és kevésbé fog hullani.