Élet Öröm - Bőrradír házilag

Ezzel a trükkel rengeteg pénzt spórolhatunk, ezért mindenképp ajánlott kipróbálni. Ha pedig meglátjuk az eredményt, biztosan másoknak is át fogjuk majd adni a receptet.

A bőrradír egy nagyon hasznos, és szinte nélkülözhetetlen kozmetikai találmány. Azonban, mióta rájöttek, hogy bőrünk mennyivel szebb, ápoltabb lesz tőle, igen sokfélét gyártanak belőle, és egyre drágább pénzekért árulják.

Nem szükséges bolti bőrradírt vásárolnunk könnyedén elkészíthetjük mi magunk is otthon. Sőt, legalább tudjuk, hogy mit tartalmaz.

Hozzávalók: 1 csésze durva só, 1 1/3 csésze olívaolaj, 1 evőkanál apróra reszelt narancshéj, 2 evőkanál citromlé, egy-két csepp teafaolaj és borsmenta olaj, pár csepp A-vitamin vagy E-vitamint.

Elkészítés: a sót tegyük egy tálkába, adjuk hozzá az olívaolajat, majd a reszelt narancshéjat, a citromlevet, a borsmenta- és a teafa olajat. Keverjük össze, majd csepegtessük hozzá az A- vagy E-vitamint.

Tároljuk egy kis üvegben a fürdőszobában, és alkalmazzuk rendszeresen kéz, láb, arc, vagy a teljes test radírozására. Segítségével könnyedén eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, és szennyeződések, frissé, üdévé, és fiatalossá varázsolja a bőrt.