Élet Öröm - Hónaljszőr végleges eltüntetése

A hónaljszőrzet nem csak esztétikailag zavaró, hanem az izzadást is elősegíti, ezért a legjobb az lenne, ha véglegesen meg tudnánk szabadulni a hónaljszőrzettől. Két bevált módszert is ajánlunk.


Mindkét változat teljesen természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért nyugodtan használhatjod, nem okoznak semmilyen kárt a bőrfelületen.

Citrom, szódabikarbóna, és kukoricadara

Ezt a módszert leginkább az orosz hölgyek alkalmazzák, és tapasztalataik szerint nagyon hatásosan eltávolítható vele a hónaljszőrzet. Keverj össze 3-4 evőkanál szódabikarbónát, 1 evőkanál kukoricadarával, és 150 ml citromlével.

A keletkezett keveréket kend fel a hónaljadra, hagyd rajta tíz percig, majd mosd le meleg vízzel. Hetente kétszer végezd el a műveletet, látni fogod, hogy minden alkalom után ritkul, majd teljesen eltűnik a hónaljszőrzet.

Méz, kurkuma, tej és zabpehely

Keverj össze 100 ml tejet 1 teáskanál kurkumával, 1 evőkanál zabpelyhellyel és 2 teáskanál mézzel. Kend fel a keletkezett masszát a hónaljra, hagyd rajta egy keveset, majd mosd le. Hetente kétszer ismételd meg az eljárást.

Ha gyorsabb eredményt szeretnél elérni, alkalmazd felváltva a fenti két receptet.

hónaljszőr végleges eltüntetése recept